Weboldalkészítés, stratégia tervezés

Legyen lépéselőnyben!

Ma már szinte minden cégnek van saját weboldala, de igazán jó weboldala csak nagyon keveseknek van. Használja ki ezt az előnyt és valósítsa meg elképzeléseit segítségünkkel.

Minden általunk készített weboldal reszponzív - tehát nem csak az asztali számítógépeken, hanem az összes mobil eszközön (okostelefon, tablet) is megfelelően jelenik meg!Egy jól megtervezett weboldal informál, értékesít, és megtöbbszörözi a bevételét. A jó weboldalnak azonban számos tulajdonsága van, ami nem merül ki csupán a vizuális megjelenésbe.

Fontos a keresőbarát kialakítás, hogy egyáltalán megtaláljon minket a látogató (pl. Google keresőben). A design nagyon fontos, de nem minden. Ha meg is nyertük a látogató bizalmát a megjelenésünkkel, de a weboldal szövegezése nem az Ő nyelvén beszél, akkor nem fog tőlünk vásárolni.

A weboldal tervezésnél tehát nagyon sok apró elemre kell fókuszálni, hogy valóban elérje a célját és egy jól működő online értékesítési csatornává váljon. Ezeket az elemeket pedig az adott célnak megfelelően tudatosan választjuk ki.

Célok meghatározása

A legfontosabb számunkra, hogy megismerjük vállalkozását és annak céljait. Amennyiben nem fogalmazott meg célt, segítünk a meghatározásban, e nélkül ugyanis nem tudunk sikereket elérni.

Minden esetben olyan stratégiát határozunk meg, ami illeszkedik az elvárásaihoz és költségvetéséhez.

Mennyibe kerül?

Erre nem tudunk konkrét választ adni, mert mindegyik projekt egy új kihívás, ezért árajánlatot csak az adott feladat megismerése után adunk.

Milyen weboldalakat készítünk?

Az általunk készített weboldalak keresőbarát kialakítással bírnak és az admin felületről a weboldal teljes tartalma módosítható és frissíthető.

Dolgozzon velünk Ön is! Kérjen tőlünk ajánlatot MOST!     Ajánlatkérés »